Защо нямам ТОВА КОЕТО ИСКАМ?

Хората сме пълни със СТРАХОВЕ и блокажи, които ни пречат да се издигаме и да вървим смело напред към мечтите.

Те са ни хванали за гушата, държат ни здраво и не пускат. Проблема е, че ние често пъти не РАЗБИРАМЕ за тях.

** Те са вътре в нас, а на човека очите гледат навън. **

Буквално са се загнездили на ниво съзнание, подсъзнание и във нашето физическо тяло. Можем дори да ги видим под формата на целулит, излишък от мазнини, изтръпвания, проблеми с дишане, изгърбвания, неясни болки по тялото гръб, раменен и т.н.

Блокажите и страховете в човек се формират от минали преживявания. Създават комплекси в него. Пречат му да се почувства лек, красив и щастлив. Озлобяват го. Те го спират той да постига нещата, за които мечтае и които му принадлежат. Държат го в ниските нива. Там където има болка, съмнения, тъга, несигурност, неуспех, некрасиво тяло. В обратния полюс на хубавите емоции и чувства.

  В идеален случай човек трябва да живее тук на земята в пространство на любов, мир, радости, в увереност и в хармония, както със себе си така и с останалите. Да живее с усмивка на лицето. И да притежава тялото, за което мечтае. 

Когато премахнеш страховете и блокажите от себе си, твоите истински копнежи започват да се сбъдват, като се надминават и най-смелите ти мечти. 

Желаното в един момент се случва. Старата, ненужна енергия е заменена с нова. Ти се чувстваш по-красив, по-можещ, по-здрав и енергичен.

Колко много хора не могат да имат тялото на мечтите си, заради страховете и блокажите си,

Не могат да има професията на мечтите си, заради страховете и блокажите си

Не могат да има мъжа/ жената на мечтите си, заради страховете и блокажите си,

 

Ние сами НЕ допускаме  щастието в живота си. Няма на кой да се сърдим.

Как да открия страховете и блокажите в себе си?

♥ Попитай душата си, тя знае 

ПОГЛЕДНИ към това, което искаш с цялото си сърце в живота, но въпреки това го нямаш ( може и мислено) и виж какви са мислите, които ти изплуват така небрежно в ума. Чуй ги. Там е разковничето. Това са твоите СТРАХОВЕ, които те държат на ниво далеч от мечтите. Можеш дори да запишеш. Записвай няколко дни, ако трябва.

Ще изплуват ПРЕПЯТСТВИЯТА за сбъдване на твоите желания.

Може би са: ,‚ няма да се получи, аз си знам…‘‘, ‘‘ще се проваля, както миналия път‘‘, ‘‘ще ме изоставят‘‘ ‚‘‘този режим няма да работи за мен, както стана с предишния‘‘.. ‘‘няма да отслабна, имам такъв ген‘‘ ‘‘прекалено е хубаво, за да е истина‘‘ ‘‘това не е за мен‘‘ ‚‘ след хубавото идва лошото‘‘ ‘‘Парите няма да ми стигат‘‘, ‘‘нямам време‘‘ , ‘‘това удоволствие ще много скъпо за мен‘‘ ‘‘сигурно няма да се справя на това интервю‘‘. Тук списъка може да бъде много дълъг…. Това са стари страхове….

Тези неща на енергийно ниво буквално СПИРАТ това, което ти ‚искаш‘ Защото се оказва, че ти НЕ го искаш.

Един куп подобни сценарии чертаем в ума си и ‚влизаме във филма‘ след това. Помнете, обаче че това е вашия филм,  а в него сценариста сте вие. Ако нещо не ви харесва просто го заменете с такова, което ви ХАРЕСВА.

 

Бъди ОПТИМИСТ,

 ВЯРВАЙ, че ще се справиш

винаги, каквото и да се случва. В природата има закони, правила и всичко над нея е ЧУДО. Бъди НАД природата. Вълшебствата се крият там. Ако вярваш в чудеса ти ще ги привличаш в живота си. Те ще идват повече и по-големи.

 Помоли за помощ Б-Г. Бъди с вяра в сърцето, че тази сила и енергия сътворила света ни ще ти помогне в изпитанията и трудностите. НЕ се моли на предмети направени от човешка ръка- те не могат  да те чуят…..

♥ Бъди усмихнат. Ако човек си напрегне мускулите на лицето в усмивка, дори и да не му е много добре, дава сигнал на тялото за щастие и радост и той влиза в това усещане. Лошото настроение се сменя с добро.

♥ НЕ коментирай проблемите си с хората ( освен ако не са тези, които могат да ги решат). Не ‚заразявай‘ другите с твоята НЕГАТИВНА ‚РЕАЛНОСТ‘.  Хората сме в постоянен обмен на енергия. Едни зареждат положително, други отрицателно.

♥ Избягвай мислите, разговорите, музиката, филмите, хората които ‚свиват‘ сърцето ти и ти носят тежест.

 Стой по-често в пространството на любов, щастие и добрина. Това място е много фино и чисто. 

♥ Храни се правилно. Пий вода и билкови чайове. Можеш да включиш също различни упражнения, медитации за ‚изчистване‘ на енергията.

Търси и върви в посоката на ХУБАВОТО в живота си.

♥ Променяй се, бори се с негативните си качества и грешните модели на неуспех в съзнанието. Бъди СЪЗДАТЕЛ на своя живот и СБЪДНИ и най-смелите си мечти. 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *