Намали ВАЖНОСТТА и ще го получиш!

 Когато човека иска нещо МНОГО силно, той отива в посока на КРАЙНОСТ, а крайностите НИКОГА не носят добро. Важен е баланса.

Намали важността на това, което толкова много искаш и ще го получиш.Когато влагаш емоции от позицията НА ВСЯКА ЦЕНА ‚Това е всичко за мен‘ ‚‘Най-важното е на света‘‘ Това, което желаеш ще започне да се ОТДАЛЕЧАВА от теб, а не да се приближава.

Ако ти си казваш ‚не мога да живея без това‘ съдбата ще ти покаже, че можеш и още как…

Живей живота си в състояние на ДУШЕВНО СПОКОЙСТВИЕ. Бъди с усмивка, не влизай в емоции на страх, несигурност, притеснение, отчаяние, тъга. Ако все пак влезеш там, излизай колкото се може по-бързо.

Не казвам, че ще ти е лесно, напротив…  или поне не в началото. Но това е борба. Целия ни живот е борба и изпитания. Преодоляваш едно, след това се появява следващото.

НЕ се отказвай от целта си, но и не я преследвай с цената на всичко.

Довери се на Живота. Нещата се случват по най-правилния и трансформираш за теб начин. Не се съпротивлявай. Довери се на Б-Г, че той ще ти даде това, за което наистина МЕЧТАЕШ с цялото си сърце и душа и за което се ТРУДИШ.

Ако стоиш в състояние на страх и отчаяние ще става по-лошо. Това ще стане твоята реалност.  Щастлив можеш да се направиш  и само с това, с което разполагаш на момента. Хубавите неща изискват усилия, а най-хубавите огромни усилия, но ще си заслужава накрая. *Нов живот се ражда ( бебе) след големи мъки*

Виж ПЛЮСОВЕТЕ на ситуацията, в която се намираш на момента. Такива ВИНАГИ има.  Фокуса ти измести там. Не мисли за липсите, за да не ги увеличиш. Сега на един лист напиши нещата, които до този момент са те ДОБЛИЖИЛИ до това, което искаш. Запиши още сега, не отлагай.

После ще осъзнаеш, че ти всъщност се ДВИЖИШ точно в посока на това което желаеш. Може да е не с темпото, с което ти се иска но ВЕЧЕ СИ НА ПЪТЯ.

Знай, че няма да избягваш от съдбата си и

ако едно нещо е предназначено за теб ти ще го получиш. Не бави процеса, не бъди в стрес, ОТПУСНИ се.

Реката, по която ще преплува живота си всеки един от нас е предопределена вече, там горе от небесата. КАК обаче ще я преплуваш ЗАВИСИ ОТ ТЕБ: срещу течението, ще се давиш, ще викаш, ще плачеш или Ще направиш своя избор и ще започнеш да се движиш заедно с ПОТОКА в лекота, с добрина, милосърдие и любов.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *