Излез от трудното. Постигни това, което искаш

Излез от трудното, постигни това, което искаш

Живота на човек не винаги тече по мед и масло.

Всеки има своите изпитания и трудности през които иска или не иска ще се наложи да премине. Един ще загуби близък човек, друг работата си, родителите си, имоти..  Някои ще преживеят тежки болести, предателства, изневери, неуспехи, несбъднати мечти…

Това е част от процеса. Такъв е начина. Болката изчиства душата на много дълбоко ниво.  Като отмиване с душ отвътре. Това лекува и физическото тяло, променя човека към по-добро. Сълзите пречистват и има ситуации, в които е по-добре да не ги задържаш в себе си. Но човека има задължение в живота си да бъде РАДОСТЕН ДОРИ И В НАЙ-ТРУДНИТЕ си моменти и като негово такова той е ДЛЪЖЕН да го изпълнява. Ти не трябва да стоиш в СТРАДАНИЕТО- така ще привличаш още от същото.

ИЗПИТА в трудния момент и тогава, когато не ти се получава (а такива моменти винаги ще има) е да покажеш воля, вяра, сила. Да се изправиш и да продължиш напред, въпреки всичко. Минеш ли го успешно- ще получиш награда.

Но Как да бъда радостен, когато съм нещастен?

 

*Ти си господар на твоите мисли ( чувства, емоции) те зависят от теб, не ти от тях. Негативните сменяй с положителни

В тежките моменти помисли кои са нещата за които си БЛАГОДАРЕН в живота си. Дишаш, виждаш, движиш се, имаш приятели и др.

*В тъжните  моменти превключи на нещо радостно, дори и да не ти е лесно. Пусни си комедия- смеха доказано лекува или някоя песен, която те оживява. Чети книги, мотивиращи цитати или пей, танцувай, рисувай. Махни всичко тъжно от себе си физически, психически, емоционално. Книги, филми, картини, спомени, места….

‚Промени мислите си и ще промениш своя свят‘

*хората, които потъват в проблемите си или мислят за миналото или за бъдещето. Научи се живееш тук и сега. Наслаждавай се на мига. Яж храната си с удоволствие, пий кафето си с кеф, наслади се на срещите и разговорите с любимите хора. Любувай се на природата и без това живота е много кратък, отива си за миг.

 

*Проблемите не се решават с мислене, а с действия..

*Грижи се за себе си- стани най-добрата си версия и вътрешно и външно- това е най-сигурния начин да излезеш от депресията е като полагаш усилия за теб самия. Пий вода, спортувай, контролирай храната си, надскачай себе си всеки път, излизай от зоната си на комфорт- там се крият истинските съкровища. Колкото повече ти харесваш и обичаш себе си, толкова по-красив живот ще имаш. Живота/ Б-г обича хората, които имат самочувствие и знаят кои са и какво представляват . ( но НИКОГА от позицията на АЗ СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ!!!- тук вече отиваш в крайност и ще срещнеш голям проблем )

* не гледай в чуждата паница- на пръв поглед тя винаги изглежда по-пълна…

В соц. мрежи всички са здрави, богати, красиви, обичани и щастливи. В реалния живота, обаче нещата не стоят точно тока. Много неща за теб остава скрити. ‘‘Нищо не е такова, каквото изглежда‘‘ Ти си имаш твоя път, другите друг.

Ако нямаш нещо на момента, което много искаш или това не е твоето, или не полагаш достатъчно усилия за да го имаш, може би не си намерил начина все още и трябва време…Продължавай, отговора ще се появи.

*Трудностите правят живота по –интересен и внасят в него смисъл.

Не е важно какво ти се случва, а как гледаш на него. Винаги виждай + в ситуацията в която се намираш. Ти си на точното място в точното време винаги. В живота няма грешки, случайност  или несправедливост. Всичко се случва с прецизна точност. Вземи най-хубавото от мястото на което се намираш на момента и отивай в посока към по-доброто с някакво действие- каквото и да е. Най-красивите тела са направени от хора, които като малки не са изглеждали добре или в у-ще са им се подигравали.

Когато си помислиш живота е ужасен, смени това ужбедение на момента с живота е прекрасен и подкрепи с някакво действие: разходи се навън, изелз с ориятели, прочети някоя хубава книга или нещо, което да ти донесе радост и да превклю

Ти не си роден за да бъдеш нещастен- напротив- Ти трябва да си щастлив, красив и да живееш в душевна лекота- това е и целта ти тук. Но дали ще я стигнеш зависи само и единствено от теб.

Живота ти е подарък, научи се да му се наслаждаваш.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *