ти можеш! не се съмнявай в това

 

 

Да мислиш положително не означава да се правиш че не виждаш проблемите, които се изправят на пътя ти. Това по-скоро би задълбочило ситуацията. Да  мислиш положително значи да се научиш в тъмнината да виждаш светлина.

Живота те е поставил на мястото на което си с причина.

Приемай винаги проблема като възможност, защото той е именно такъв.  Не влизай в отчаянието. Не потъвай още повече. Направи обраното, виж плюса-  мотивирай се, мечтай, вярвай, действай, за да излезнеш от тук. НЕ се примирявай със ситуацията, НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ! Излез от състоянието на жертва -БЪДИ ПОБЕДИТЕЛ. Ти си роден за да бъдеш щастлив  и за да покоряваш мечтите си. Така ще си много по-ценен за света и хората.

Това, което имаш вътре в теб, ти даваш и навън. Вибрирай любов, щастие, добрина, позитивизъм.

Живота/ Г-д винаги ти помага, дори и да не го разбираш на момента. За да се издигнеш на високото първо ще се наложи да минеш през ниското- това е начина, такава е процедурата.

И трудността и хубавото са част от ПЛАНА.

*Г-д ТИЧА към човека, който е изпаднал в нужда. В този момент засили молитвата.

Довери се, изчакай…

*Но не тъжи от позицията на самосъжалението- така няма да получиш помощ. Тези сълзи остават нечути. Ако не предприемеш ДЕЙСТВИЕ.

Не тъжи и за нещата, които никога не си имал- няма как да загубиш нещо, което никога не е било твое.

*Спри да се сравняваш с другите. Не завиждай. Твоя път е един, а неговия/ нейния друг. Не знаеш дали си готов, можеш и искаш ли да платиш същата цена, на това в което си се вторачил и на това за което завиждаш.

*Важно е НЕ какво ти се случва, а как в крайна сметка ще го възприемаш. Ти избираш 4 часа сутринта или вечерта ще е.

*Края не едно нещо е ново начало на друго- още по-хубаво.

*В негативната ситуация прави положителните неща. Стой на високото каквото и да става. От там гледката е по-добра.

*Радвай се на предизвикателствата –те ти носят развитие, без тях няма как да просперираш.

Най-големите успехи хората са постигнали след трудност.

Спомни си колко пъти ситуации в миналото, които си виждал като безнадеждни, след време са се оказвали успешни крачки в живота ти към нещо много по-добро. От дистанцията на времето си разбрал, че това всъщност е било в ПОЛЗА за теб.

* запиши мечтите си на един лист, също и стъпки с които да ги постигнеш по-лесно. Изпълни живота си с ЕНТУСИАЗЪМ. Това ще те зареди с енергия с която да можеш да ги постигнеш

*В дните, в които ти е скучно мисли за приятните  неща в живота си. Бъди благодарен.

*Това, което получаваш от света се стреми да обърнеш в положителна насока. Така ще получиш сила.

*прави това, което ОБИЧАШ и това, което те развива- щастието се постига по този начин, така ще имаш и повече енергия.

*всичко в света съществува за твоя полза и всяко нещо по свой начин може да ти подскаже нещо. Кой си, какво правиш с живота си, това за теб ли или не е. Ако отвориш очите си и отпушиш ушите си, ще разбереш към какво да се стремиш, от какво да бягаш и на правилния път ли си. ЗаОБИЧАЙ живота, хората, света!

Битката на човека е на първо място със ЗЛОТО, което е ВЪТРЕ в него и тази борба продължава до края на живота. То е ДЪЛБОКА ЧАСТ от теб, а НЕ нещо ИЗВЪН. Научиш ли се да се справяш с него, живота и света ти ще се променят към безкрайно щастие и ще достигнеш мечтаните хоризонти.

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *