Статия за Жени. Настъпи твоето време

Статия за Жени, Настъпи твоето време

Г-д е създал така хората, че жената e по-силна в къщи, а мъжа навън.  Той носи (пари, храна…), а тя с донесеното твори хубавите неща. ( готви, поддържа семейния уют и т.н.) Това е заложено в природата ни ( разбира се, от всяко правило си има изключения). И ето дойде времето, в което ти като жена ще можеш да проявиш това, което Г-д е заложил в теб от рождението ти и за това не е нужно да имаш мъж на момента. Между другото женската енергия в света е по-малко от мъжката,  а това създава голям дисбаланс в световен мащаб. Сега е перфектния момент да сложим нещата в ред. Да се опитаме да върнем хармонията обратно, защото когато тя липсва ние страдаме и не разбираме, защо не се чувстваме щастливи и удоволетворени- ти не си на твоя път, ако не си щастлив и не се усещаш пълноценен човек.

Как да се погрижиш за себе си в този момент?

Жената трябва да почива на 4-ри нива: физическо, емоционално, ментално, психическо. 

И сега имаш толкова много опции, коя от коя по-приятни…

Прави си прически, Лакирай се

♥ Направи си грим

 Био Маска за коса

 Рисувай

 плети

 Танцувай

 Пей

 Спи

 Хидратирай кожата си- можеш да се намажеш с обикновен зехтин или някакво масло като кокосово или какаово.

♥ Медитирай

Пиши

♥ Готви Вкусни домашни диетични рецепти

Направи си вана с етерични масла

♥ Изкупи цялото си тяло със сапун- той премахва негативната енергия

 Чети на книги или пиши такива

 Тренирай у дома: Йога, фитнес, тренировки с ластици

 Пий вкусен чай

 Гледай образователни видеа за личностно развитие или духовност

Учи език или започни някакъв онлайн курс

 Яж повее жива храна

♥ Можеш да започнеш бизнес от вкъщи –сега е момента

Намали ТВ- новините са много трагични- не ти трябва тази емоция. Спазвай всички препоръки за сигурност имайки предвид ситуацията в момента, но ако нещо не зависи от теб, не си го слагай на сърцето излишно- Не всичко е в нашите ръце в този живот. Има си хора за всичко.

Алкохола няма да ти помогне, нито безразборното ядене на сладко, тестено, газирано това само ще подсилва депресията ти и ще намалява от красотата ти. Захарта засилва паниката и целулита също!

Изчисти вкъщи, махни старата енергия и освободи място за новия ти живот

Сега е твоето време!

На човек му се дава точно толкова, колкото може да понесе, нито повече- нито по-малко!

Страх, паника, ревност, притеснение са емоции, които се отразяват и на лицето на човека- те го променят физически.

Разбери, че нещата ще стават много по-хубави от тук нататък- ВСИЧКО Е ЗА ДОБРО!!!Света ни вече навлиза в друго ниво на съзнанието и други вибрации. Наслади се на момента. Минаваме го по възможно най- лекия начин. Изпитанието ни можеше да е много по-страшно. Не дай си боже война, катаклизми, празни магазини и липса на храна, разрушени домове…

От теб се изисква само да си стоиш вкъщи и да се наслаждаваш на спокойствие, което вероятно ти е липсвало до сега от напрегнатия начин на живот. Всеки се притеснява за бизнеса си, близките, работата, бъдещето, но тези мисли и емоции са негативни и пречат да усетиш колко е прекрасен живота- той наистина е такъв виж го, почувствай го! Спри да мислиш за негативните неща, и започни да бъдеш  благодарен за положителните-. Отиди в тази реалност- това е в твоите ръце. Влез в тунела с позитивните емоции и това ще предизвикваш и материализираш в живота си. Щастлив е този, който оценява това, което има на момента. Ако ти се оплакваш Г-д / Живота ще направи така, че да ти вземе това, което ти е дадено, за да усетиш разликата.

Сега е твоя момент да се почувстваш жена.  Да се погрижиш за себе си и твоята визия. Имаш цялото време на света.  Това ще постави основата, на която след това ще стъпиш, когато живота навлезе в ‚нормалния‘ ритъм. Започни по нов начин. Бъди във високите вибрации на любовта, на щастието, на грижата към себе си. Ще се изумиш колко бързо тялото ще ти се отблагодари и на физическо, психическо и емоционално ниво.  Това което имаш в теб ти даваш навън и след това същото ти се връща обратно. Не искаш ли да си обичана, красива и да срещаш положителното внимание на хората към теб? Или предпочиташ да виждаш навсякъде паника, страх, несигурност?

Любовта и страха не могат да стоят едновременно на едно и също място. Те са две противоположности на едно и също нещо. Дай превез на любовта. Остави страха и паниката да си отидат. Затвори очи, представи си ги как излизат от тялото ти и на тяхно място идва спокойствието.  Визуализирай процеса. Отпусни се, не стой стегната.

  Жената е лекота, тя е пластичност. 

Толкова щастлива, колкото се чувствам сега на момента не помня да съм била някога, не го казвам за да се похваля, а за да ти покажа че и ти можеш да се чувстваш така– въпрос  на нагласа е + да направиш правилните действия – погрижи се за себе си, не мисли за бъдещето- то не е в твоите ръце, така както ти се иска. Довери се на процеса и на Г-д. Когато се довериш,  той прави така, че да не те разочарова. Човека е точно там където Б-г ( силата сътвориа света и вселената)  иска да бъде.” Всичко ще става много по-добре от тук нататък, но за да усетиш хубавото ще се наложи да минеш първо през НЕ хубавото –Това е начина, такава е процедурата..

 ‘‘Мисли добре и ще бъде добре‘‘ -това променя ситуацията.

 

Още полезна информация можеш да научиш като поръчаш ® Наръчник за Красиво и здраво тял🍏 ®  към Хранителния режим или Комбинираната програма.

Ако искаш режим изготвен за теб или просто съвет или подкрепа пиши ми на: poli@dailyfitchange.com, със съобщение на страницата от ТУК, или през контактната форма на сайта от ТУК.

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *