Любовта ще спаси света

Любовта ще спаси света

Замисяли ли сте се някога какво е
Люб💕вта?

Тя има много проявления (майка към дете, приятел към приятел, от човек към домашен любимец и т. Н), но тук става въпрос за тази любов, която е между мъжа и жената.

Науката я обяснява като физически и химически реакции. Силното привличане и химията между 2-мата говори за добра съвместимост в гените и е знак за здрави деца.

🍏Как се избира съпруга/та?🍏

С РАЗУМ, но

💓” И Сърцето ти да отива към него/нея” 💓

Половинката за всеки е определена от Б-г още преди да се роди.

🔸” Но люб💕вта се ПРАВИ, тя не се намира”🔸

Нашата работа е да се ПОТРУДИМ за любовта след това. С компромиси, лишения, отдаденост, вярност, уважение и т. Н.

💕Най-висшата любов е между сродните души.💕

 

💚Любовта наистина ще СПАСИ СВЕТА!💚 :

🧡Любовта към Г-Д
💚Любовта към теб самия
🧡Любовта към любимия/ата
💚Любовта към хората
🧡Любовта към света и всичко, което съществува в него

⚠️Омразата ще го ПОГУБИ:
🔸ЛЪЖИТЕ
🔸завистта
🔸ревността

*алчността
🔸ГОВОРЕНЕТО СРЕЩУ ДРУГИТЕ, дори и да казваме нещата, които са ИСТИНА… ⚠️

Какво е било в миналото наказанието за хората, които злословят? Тежка заразна болест, която те изолира от об-вото…

 

 

Човека, който не може да обича себе си НЕ знае как да обича и другите.

Ако сам  се съдиш, обиждаш, не се удобряваш такъв какъвто си тези емоции ще ги предаваш на останалите. ‚‘‘Ние можем да дадем само това, което имаме‘‘

 

Но Тук става въпрос за здравословна обич, а не за отиване в крайност и егоизъм. ‘‘ Очите на злото гледат в една посока‘‘. Този, който прекалено много се заобичва става топъл към себе си, а към другите студен. Той се превръща в егоист. А целта на живота е да снижиш егото, да се нулираш. Да ПРИЕМЕШ другите такива каквито са без да ги СЪДИШ, командваш,  манипулираш, обвиняваш…Само тогава хората ще станем наистина единни и в действителност, а не само на думи. Останалото е просто теория, празни приказки без съдържание.

 

‘‘В своите различия хората са единни‘‘

 

Ако ти не се грижиш за своето метално, емоционално и физическо здраве, това е индикатор, че трябва да преосмислиш навиците и поведението си и да промениш това, което е нужно. Отговора е вече вътре в теб. Сега е момента да обърнеш поглед към СЕБЕ си, а не да гледаш света навън.

Оправиш ли това което е вътре в теб, това което е вън неминуемо ще го последва.

 

И оправданието ‚Нямам време‘ вече не е актуално.

 

Всъщност, ако човек замени НЕ мога с НЕ искам, и разбере че това са само оправдания, живота му ще придобие смисъл и мечтите му ще започнат да се материализират много по-бързо и лесно. Само тогава Ти ще започнеш да живееш в любовта, а не в страха.

 

Има хора с огромни таланти, които буквално могат да променят света. Но нямат достатъчно увереност в себе си и не правят нещата, които наистина обичат. Работят или правят това, което не е за тях и така не могат да се проявят. Ако ти обичаш наистина себе си, няма да допускаш това да се случва.

 

Всеки един от нас интуитивно знае къде са слабите му места и кое е това, което трябва да промени. Може би не се храниш здравословно, прекаляваш с алкохола, използваш негативни думи в речника си или пък тотално си се обездвижил. Обърни внимание и на качествата, които притежаваш. Използваш ли ги правилно? Негативното можеш ли да превърнеш в положително? Човека е силен в талантите си.

 

Промени нещата, които ти пречат. Започни да живееш в щастие. Махни тежестта, защото тя те дърпа надолу и ти пречи да летиш и да живееш живота на истинските си мечти, това ти пречи да стъпиш на пътя на душата си.

 

 

🧡💚Вибрирай ЛЮБ💕В, така ще привличаш още повече от същото

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *