Спри да отлагаш живота си

Спри да отлагаш живота си

Едно от имената на  злото е УТРЕ.  А неговата цел е да унищожи човека, да го свали в ниското, да го провали.

*Често утре значи никога.*

Времето ти е ограничено, добави ценност в него, не оставяй така да се изплъзне в безсмислените неща.Всичко във вселената е ПОСТОЯНО В ДВИЖЕНИЕ. Енергията тече и нея не можеш да я спреш, можеш само да я насочиш как да ти служи.

Ако се задържиш дълго ‚в почивка‘ ще тръгнеш назад. Деградацията също е път на развитие, но в обратната посока. Пълен покой ще имаш в другите светове. ( в идеалния случай, но и за там не е много сигурно) Живота ти тук е всеки ден РАБОТА, усилие, контрол над себе си и ПРОМЯНА на това което ти ПРЕЧИ и дърпа назад.

Когато пред теб се появява препятствие, това е за да направиш УСИЛИЕ и да се изкачиш на по-високото ниво.

За да се качиш от първия етаж на десетия ще се наложи да се поизпотиш. Но само така ДНЕС ще си по-добре от вчера и ще вървиш напред и нагоре.

Това е и единствения начин да развиеш пълния си потенциал и да заживееш в УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ и душевна лекота. И тук не става въпрос това да се случва от позицията на страданието и мъката, напротив. Човека има задължение да живее живота си в РАДОСТ и приятно настроение, дори и в НАЙ-трудните за него моменти.

Не се отказвай, ако не ти се получи от първия път. Бъди постоянен- това е начина, такъв е реда.

Отчаянието не е истина, това е само ТВОЕТО възприятие за ситуацията и света.

Как да разбера че се движа в правилната поска?

Мястото на което се намираш сега е по-добро от това, което си бил вчера или преди година. И тук не става въпрос само за пари, коли и материални придобивки, а и за вътрешното ти състояние. Това, което имаш като УСЕЩАНЕ в душата, в ума и в сърцето.

Ти си повече спокоен, енергичен, мотивиран, пълен с идеи, с вяра, любов и оптимизъм, или напротив… Може би не се движиш толкова бързо, колкото на теб ти се иска, но по-важното е че вече си стъпил на пътя. Хубавите, стабилни и качествени неща изискват ВРЕМЕ. Семето не израства в дърво, което дава плодове за един ден.

Ако ти НЕ харесваш това, което виждаш в живота си измени нещо и ще се изместиш. Нови мисли, думи, действия, НАВИЦИ- ново тяло и реалност. Нов човек- нов живот.

ПРОМЕНИ СЕ. За това си и тук на тази земя.

Г-д иска от човека да се ИЗЧИСТИ и ИЗЛЕКУВА от нещата които му пречат, за да може да заживее в своя рай на земята и в радостта.

Но всичко в крайна сметка е в твоите ръце.

И ти имаш своя личен избор…

Да не се оставяш просто така на течението като сам обезсмисляш живота си, а да направиш нещо.. да добавиш стойност в света и съществуването си и ти да станеш инициатор на посоката, в която се движиш и това да е път към израстване, любов и милосърдие.

*Ти си единственото решение на своите проблеми. Измени се и ще промениш всичко*

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *