Рая на земята? Възможен ли е, как да го постигнеш?

РАЯ на ЗЕМЯТА? Възможен ли е, как да го постигна? ЕДИНСТВЕНИЯ начин:

Има едно нещо което всички хора искат и търсят по света без изключение и това е ДА СА ЩАСТЛИВИ. Заложено ни е в душата. Именно тази е и крайната цел на творението. Да се върнем отново там от където сме тръгнали в началото от времето на Адам и Ева- в РАЯ- по близко до Г-д/ С-здателя. На мястото където няма зло, разделение, завист, сравняване, осъждане, конкуренция и т.н.
Рая на земята не е само птички в небето, водопадчета, цветя и палмички. Г-д се е погрижил и това вече си го имаме- живеем в опияняващо красив свят. Рая на земята за който ТИ трябва да работиш е
 В Ъ Т Р Е Ш Н О У С Е Щ А Н Е  за
люб💕в, радост, БЛАЖЕНСТВО, спокойствие, сигурност, БЛАГОДАРНОСТ, ВЯРА, позитивизъм, надежда, мотивация, позитивна енергия, душевна лекота и ВРЪЗКА със С-здателя.
И това НЕ е свързано с колата, която караш, парите които имаш в банковата си сметка, къщата в която живееш. Ти може да си на най-красивото място в света, но ако в душата ти е празнина, пустота, завист, липси и тревоги- това няма да има никакво значение.
Също може да не излизаш от молитвения дом и да правиш религиозни ритуали по цял ден, и въпреки това да си заблокирал божествения поток и радостта вътре в теб.
Човека който се отдалечил от Г-д и който е запушил връзката си със С-здателя усеща в себе си студенина, празнина, неудоволетворение, страх.
Не знае своята мисия и предназначение. Липсват му енергия, позитивизъм, трепет към живота, любов към него самия и към другите- Всичко сме заЕДНО.
Изчисти енергията и ще се оправиш.
Колкото си по-далеч от Б-г толкова по-близо си до Ада и обратното.
Б-г е навсякъде и във всичко, това е ясно.
 Света е в Б-г 
Под Г-д не разбирай човек с крила, птица, животно, предмет. Той няма форма, размер, пол. Всичко в света и Вселената е негово творение, но той е НЕОБЯТЕН и НЕОГРАНИЧЕН- ти си ограничен по природа- ограниченото не може да си представи неограниченото…
Не го търси под формата на каквото и да е.
Най-СТАШНОТО за душата е да загуби връзката си със С-здателя
( от там и със себе си). Тогава се появяват депресиите, отчаянието, апатоята, неспокойствието, страха, паниката, страданията, липсата на желание за живот, безнадеждността..
ДА постигнеш рая на земята в себе си значи да усетиш божественото присъствие и вътре в теб като
 Ч У В С Т В О.
 Б-г е и вътре в теб. 
Но това състояние можеш да постигнеш по безопасния начин само по един единствен път- когато започнеш да живееш по БОЖЕСТВЕНИТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ на С-здателя.
♥ Не лъжи, не кради, не богохулствай,
 Уважавай родителите си, хората,
Не злослови, не съди, не клюкарствай- дори и да е истина, не унижавай.
♥ Човечеството има забрана за разврат и непозволени връзки извънбрачни отношения, мъж с мъж, жена с жена, човек с животни и др.
 Също заповед за вяра само в ЕДИН ЕДИНСТВЕН Б-г- С-здателя.
 Мъдреците казват, че цял един живот няма да достигне на хората за да изучат и разберът напълно всички инструкции на Вс-ния и природните му закони. Това са сложни взаимоотношения между човек и себе си, човекът и другите, човек и Б-г.
Светлината е приклещена от тъмнината. Доброто чака да бъде освободено от злото.
Г-д е дал обещание на човечеството, че ако то спазва неговите инструкции Той ще унищожи злото на земята- ще го ‘убие’ пред всички и дуалността в света ни (добро и зло, тъмно и светло, щастие и нещастие, хубаво и нехубаво) ще ИЗЧЕЗНЕ завинаги.
Ще остане само хубавото и
‘нощта ще започне да свети като ден’ и всеки ще вижда с очите си божественото присъствие и ще го чувства във физическото си тяло. Всички ще ЗНАЯТ За Б-г/С-здателя, сега в най-добрия случай има само ВЯРА.
Мисията на човека е щастие. Но идеята е не ти да отидеш в рая, а рая да докараш тук на тази земя сега, а това значи връщане отново към Г-д и засилване на връзката ти с него-С-здателя.
 Или ти ще продължаваш да страдаш докато не се изчистиш и не разкриеш отново радостта и светлината в живота си. Рай или ад- ти си избираш.
Отблокирай душата, позволи си тази благодат да започне да се влива в теб, усети я- от там и външния ти свят и реалност ще се изменят. Те са просто твоето огледало и показват духовното и енергийното ти състояние и ниво на момента.
Счупи стария модел (обичайните ти мисли, чувства, емоции, действия, навици) в който си зациклил и пред теб ще се разкрият съвсем нови светове, тяло и визия.
Това е изисква УСИЛИЕ и съзнателна ВЪТРЕШНА работа и никой Не може да я свърши вместо теб.
 Промени себе си и ще измениш всичко.
В твоя помощ създадох новата ми изчистваща програма :
💚 ~Daily Detoks на душата и тялото ~💚
Вкл. и Хранителен план.
Откъс от нея можеш да прочетеш тук:

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *