Живееш ли наистина по своята мисия

Всичко което се намира в света ни е създадено с някаква цел.

От чашата пиеш вода, за да утолиш жаждата си. С автомобила се предвижваш от едно място на друго.

Нищо не се е появило просто ей така без мисия.

И ако създаденото не я изпълнява то не съответства на целта на неговото предназначение.

Всяко нещо на земята е автоматично съдимо и оценявано. Неизбежно се стига до този момент. Ако създаденото не върши своята работа то бива поправено, изхвърлено, премахнато.

Ако има цепнатина по бутилката и от нея течността изтича тя няма  може да изпълнява своята мисия на 100%. Ако дъното и липсва става абсолютно ненужна или в краен случай може да се използва за нещо алтернативно- унизително.

Но така е блокирана да изпълни своето истинско предназначение.

В света ни е пълно с хора, които Не живеят по своите мисии.

Между тях има и души, които буквално могат да спасят света ни. Но те остават скрити и все едно ги няма. Всички губим от това.

Негативностите, травмите от миналото, недоброто възпитание, ниското самочувствие ( или прекалената гордост ),

И Липсата на ВЯРА и ЗНАНИЕ за ИНСТРУКЦИИТЕ на Б-г/ С-здателя за живота ни на тази земя тотално са ни отдалечили от пътя и от автентичността ни.

Такъв човек е като като бутилката без дъно.

Съжалението, което изпитва душата след като приключи земния си път, когато разбере, че си е ЗАГУБИЛА живота в безсмислените материални неща е несравнимо с нищо останало.

Ти Н Е си тук само за да се храниш, да пиеш, да се размножаваш и да гледаш сериали по ТВ.

Мисията ти се дава от Вс-вишния/ Г-д. Когато имаш цел си неизбежно СЪДИМ със съответствие за това за което си създаден.

Ако чашата е счупена тя може да стане ненужна и човека я изхвърля  като смята, че така е справедливо.

Целия ни свят е като огромен завод и всеки вътре в него е с поставена задача. Понякога работника си мисли:”Тук не виждам шеф, сигурно го няма или може би не съществува изобщо…” После спира да работи, започва да си пилее времето с неща, които не са част от това за което е назначен. Но идва времето в което трябва да си вземе заплатата, а той не знае, че има камера която го снима и запечатва всичко. И от ръководството се появят, но не с възнаграждение, а с бланка за уволнение и иск за обещетение за нанесените щети от него към целия завод. ‚Не си вършил това за което си тук, търси си друго място.‘Само едно действие на човека може да повлияе така, че да  измени целия план на вселената.Г-д съди хората освен за индивидуалните им задачи и колективно. Всички сме заЕДНО. Цяло разделено на малки части и елементи. Частта получава своето предназначение като част от цялото. Всяка година се прави отчет на завода наречен Свят и спрямо него се преразпределят задачите на всеки един. Този който не изпълнява своята мисия блокира цялата система и пречи на творението  да достигне крайната цел за която е създадено. Като дръпнеш ъгъла на покривката я завличаш цялата. Човека който не живее в своята мисия е поставен в страдание. Ако ти не я завършиш до край все едно нищо не си направил. Ако не си наясно какво е твоето предназначение помоли Г-д/ С-здателя да ти  отвори съзнанието и сърцето за него, да те насочва. ♥ Факта, че се събуждаш сутрин означава, че той все още РАЗЧИТА на теб, че ще направиш това, за което те е изпратил и не те е отхвърлил от този свят. Не пропилявай  шанса си. Намери своята МИСИЯ, повиши силата си. Стъпи на пътя на душата си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *