Ангели, Архангели и не позволения контакт с тях

Ангелите всъщност са енергии създадени от Г-Д с цел да помагат на Него и хората, НО САМО по божествената воля и съгласие. Те ‘свалят’ духовността в света ни. Всяко нещо на земята има ангел-енергия която отговаря за него. Има ангел на смъртта, на наводненията, на камъка, на всеки човек и т. н. В миналото е имало просветени хора на които им е било ПОЗВОЛЕНО да задават ВЪПРОСИ на ангели с определени имена и целта за това е била единствено служба към Г-Д и никога ЛИЧНА ИЗГОДА. Тези личности са били със специална духовна задача.

В днешно време обаче човечеството има абсолютна ЗАБРАНА да се МОЛИ на тези енергии, да ги назовава по име, да чака ЗНАЦИ от тях, да им придава сила по-голяма от тази на С-здателя ИЛИ да търси каквато и да е било форма на КОНТАКТ.

‘НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА СЕГА’ е казал Г-Д за нашето поколение. Това е ОПАСНО!

Мъдреците още преди хиляди години са предупредили, че в днешни времена много хора ще правят опити да се свързват с ангели – архангели. Ние не знаем какви точно са последствията от нарушаването на тази божествена заповед дори и от НЕЗНАНИЕ. Но това е форма на ИДОЛОПОКЛОННИЧЕСТВО и е наравно с убийството.

  • Корена на СТРАХА Е ГРЕХА.Когато душата греши, тя е  в очакването на бъдещето възмездие –момента в който ще плати сметката за стореното и живее в СТРАХ.

Подобни действия увеличават СТРАХА И ПАНИКАТА в света. И отдалечават хората от Б-Г, любовта, светлината, доброто, силата и ИСТИНАТА.

ЗЛОТО на земята е ИЗПРАТЕНО от Б-Г за ТЕСТ. То те ИСКУШАВА, успива. Държи те във ВЪОБРАЖАЕМ, илюзорен и лъжлив свят. Целта му е да те унищожи и свали в ниското, в проблемите, тъгата, отчаянието, В ЛИПСАТА НА ЕНЕРГИЯ и ВОЛЯ. Прави се на твой приятел, но не е. ‚САМО ЕДНА глътка , пийни си ( или 1 бонбон)…нищо няма да ти стане…Алкохола е ПОЛЕЗЕН, разрежда кръвта‘‘ Чашката стават 2 , после бутилка… Малката Точица във времето се превръща в огромна бездна. Така работи злото.

В него има заложен разум  и то знае как да те манипулира. Най-голямата и трудна борба на човека е именно с него.

Нашия свят е най-ниско долу и тук има и недобри (невидими) същества от нечисти сили, които НЕ ни мислят доброто, дори и да представят друго пред тези, които ги ‘виждат, усещат, чуват’.

Ти НЕ знаеш с кой си ‘комуникираш’ в действителност. Това е голям изпит за човечеството. Ако ние успеем да го минем успешно, СПРЕМ да се занимаваме с НЕПОЗВОЛЕНИТЕ неща и най-накрая започнем да спазваме инструкциите на С-здателя ни за живота на тази земя,

това което ще получим в замяна е по-ВИСОКО ниво на духовност, съзнание, и вибрации

И разкриване на Божественото присъствие на земята. Което значи ТРАЙНО ВЪТРЕШНО УСЕЩАНЕ на физическо ниво за ЛЮБОВ, вяра, сила, позитивизъм и ДУШЕВНА лекота.

Човека, който се е отдалечил от С-здателя заради ГРЕХОВЕТЕ си, дори и неволните, живее в СТРАХ, несигурност, болести, бедност, завист, липса, самота. Затъващ в мрака, в страдание и неразбиране за случващите се процеси. А в така няма как да успяващ да постигаш здраво и красиво тяло.

Бъди отговорен! Ти имаш личен избор и от него зависят ЖИВОТА И ДУШАТА ТИ.

Изчисти енергията, организма и съзнанието си
Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *