как да получаваш повече

Как да получаваш повече?

Всяко нещо в света ни е създадено от 2 неща съд и светлина/ енергия. Всичко е от Г-д/Вс-ния и той винаги дава на хората, проблема е че те не винаги са готови да получат и често пъти не знаят как да приемат.

Б-г е изобилен във всичко: любов, здраве, богатство, щастие. Когато човека не го допуска в живота си, там остава без светлина в празнота и в бедност. От хубавите неща има безкрай, проблема е в съда с който приемаме: може би е тесен, не чист, неудобен…

Как да разширим съда?

Той се разширява с БЛАГОДАРНОСТ. Когато си неблагодарен слагаш фокуса на ЛИПСАТА и това, което НЯМАШ и така само я засилваш. Пречиш и на С-дателя да те измести. Той спира да ти дава. Неблагодарния човек е все недоволен: ‘‘Можеше да е малко повече‘‘, ‘‘на другия е по-хубаво‘‘ , ‘‘още трябваше‘‘……. Когато си мислиш, че нещо не ти е ок, ти правиш тесен входа на съда и не можеш да приемаш повече. Колкото повече се жалваш, толкова повече спираш божествената благодат в живота си. Научи се да благодариш постоянно с думи на глас. Кажи го да се чуе. На половинката ти, на приятели, познати и непознати, на Б-г. Така ще получаваш много повече.

Излез от негативния фокус, за да не затънеш. Нещата, които имаш са ПОВЕЧЕ от тези, които нямаш.

 Най-много трябва да благодариш там където НЯМАШ. Запомни това много добре. Така  отваряш съда повече и получаваш и енергия. Създай си навика всеки ден да благодариш за хубавото, което имаш: виждам, чувам, дишам, топло ми е у дома, имам легло, стая, телевизор, светло ми е, чисто, красиво…..Направи го още СЕГА. Каквото се сетиш изброй всичко- влез в тази енергия и отвори съда за още.  Негативните мисли, страховете, притеснението, мрънкането дават фокус на липсите. Когато се боиш, че няма да получиш нещо показваш недоверие в Г-д и го обиждаш, а това е богохулство. Той спира да ти дава. Бъди в РАДОСТ, така ще се ИЗДИГАШ. Имаш ЗАДЪЛЖЕНИЕ, да живееш живота си по този начин независимо какво се случва. Това е и изпит- ще се оплакваш ли когато нямаш.

Ако завиждаш и мислиш, че някой има повече от теб, така директно БЛОКИРАШ успеха към себе си и затваряш съда- това е закон. Освен това вече заетото НЕ е за теб. Не ГЛЕДАЙ ДРУГИТЕ за материалните неща. Това е НЕ правилно, Не хубаво и наказуемо. Всеки има това, което Г–д е отредил за него, спрямо мисията му на тази земя.

От теб се иска само да живееш по божествените закони с морал, смирение, доброта и честност. Също с пълно ДОВЕРИЕ и ВЯРА във Вс-ния и неговата воля.

Ако едно нещо ти е предназначено, ти ще го получиш! 

*Благословението ще бяга след теб докато не те достигне. Което е твое е твое.*

Греховете замърсяват съда, а такъв съд не води до хубаво. Пари от измама и престъпления например. Или някой се възгордява от успехите си. Г-д помага на човек и в лошото, ако това е неговата воля и той така си е пожелал. Но нечистия съд води до места на които не искаш да стигнеш.

Когато си повече в благодарност, повече благословения ще тичат след теб. Ако си близо до нещо хубаво, но то  все пак не идва, това е защото съда е тесен и не може да влезе светлината добре.

Благодари и живей с открита душа. Така най-сигурно няма да затъваш и ще дойде благословията.

Повиши и Изчисти енергията, организма и съзнанието си
Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си с новата ми програма

♥–Daily Detox на душата и тялото–♥

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

♦ на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Люб♥в!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *