Ключ за чудеса

Имa 2 ключа, които отварят вратата на чудесата в живота на човека.

Откриване на мисия- това е честото на която твоята конкретна душата вибрира най-високо. Там ти се чувстваш най-добре. Мисията се определя от С-здателя. Тя е свързване с даване на другите и увеличаване на хармонията в света. Можеш да имаш задача да пишеш книги, да гледаш деца, родителите си и т.н.

Изпълнявайки своето предназначение, човека сваля божественото присъствие в материалния свят. Тъмнината се превръща в светлина. Тогава ти си като свързан с Б-г/ С-здател

и си в потока на вселената. Ако си с по-изчистена енергия, това се чувства и на физическо ниво като усещане за блаженство, радост, ентусиазъм, добро настроение и очакване за НЕЩО ХУБАВО в бъдеще…

Изпитваш ли тъга, това е сигнал, че си се отдалечил от твоята честота.

Чиста енергия (и душевна лекота) имат САМО хората, които слагат контрол над себе и своите СТРАСТИ- т.е. ОТДЕЛЯНЕ на полезното от вредното чрез ВОЛЯ и ЗНАНИЕ: качествена, полезна храна, козметика, повече течности, добри мисли, действия…

И това всъщност е форма на трансформираща МАГИЯ- позволена висша магия. Нисшата е строго  забранена: черна, бяла, за любов, ритуали и подобни..

Ако всеки човек открие и заживее в своята мисия, това колективно ще повдигне вибрацията на земята и ние ще сме в общо усещане за щастие ( единство, любов, сплотеност).  Всяко парченце от пъзела ще си е на неговото си място. Отделните елементи свързани в хармоня заедно.

Хората, които не са в своето предназначение вибрират по-ниско. Проявява се като негативно  ВЪТРЕШНО усещане-настроение. Защото душата им знае, че губи от живота си и не изпълнява това за което е изпратена. Тя страда, тъжи, депресирана и  неудоволетворена, липсва и нещо. Това влияе на всички. В тази позиция ти не само, че няма да се издигаш нагоре, а ще слизаш надолу! 2-рия, но не и по важност ключ отварящ вратата на чудесата в света ни е спазването на БОЖЕСТВЕНИТЕ инструкции оставени за хората от Г-д. Това са етични и морални норми и правила за отношенията между човек и себе си, човек и човек, човек и Б-г.

В основата им стои ЛЮБОВТА. Те са ЕДИНСТВЕНАТА ни гаранция за радостни дни на земята. Иначе си в ада- конфликти, неразбиране, завист, болести, страхове, бедност, несподелена любов, нещастия.

Г-д е създал хората с огромна обич и милосърдие. Неговите закони и забрани имат само една цел- да ни предпазят и издигат духовно и ЕНЕРГИЙНО, нищо друго.

Нивото което достигне душата на тази земя от ИЗБОРИТЕ, които сама ще направи, след това в другите светове Не може да бъде корегирано. Каквото си направиш тук-това ще е.

Не лъжи, не кради, уважавай останалите,

не прави на тях това, което на теб не искаш да правят- това да стане твое правило!

Откриванто на мисията също е част от тях, иначе ставаш убиец на себе си и своята душа.Не бъди идолопоклонник- Б-г/С-дател е един единствен и никога не е имало, няма сега, няма и да има в бъдеще сила по-могъща от него. ВСИЧКО ИДВА ОТ С-здателя. Не от ко роната, правителството, държавата, конкурента, съседа. Спри да се молиш на вселената… ангели, архангели, починали, светци.. духове и подобни. Спазвайки божествените правила ти ще си защитен- защото в света ни освен хубаво има и много НЕхубаво- опасни и непозволени неща дебнат отвсякъде. Така се предпазваш.

Алкохол, наркотици, опиати, упражнения и ритуали за активиране на определени енергии в тялото и духовно пробуждане. Всички това е опит на човека и душата му да достигне до Б-г. НО по непозволения път. Това може да бъде опасно и да те заведе на места на които не искаш да си. Мисли 2 пъти! Б-г е Щастие и любов, ако знаеш къде и как да го потърсиш ще го намериш.

Мисия + Морален Не ЕГОистичен живот- и другото ще се нареди.

Изчисти енергията, организма и съзнанието си
Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *