Ако ти мразиш някой, той също няма да те обича.

Когато човек чувства в сърцето си нещо към някой и другия човек започва да го усеща същото. Ако ти мразиш някого и той ще мрази теб. Изпитваш ли любов, уважение, това ще се усети и БЕЗ да го казваш.Той/тя ще го улови. Чувствата ни излизат навън и започват да се ‚виждат‘. ‘‘Ако ти забравиш някой и той ще забрави теб.‘‘

Когато имаш враг ти се биеш с него в мислите си и той след това ти отговаря. Мисли хубаво за хората, които не харесваш и те ще се променят.

Ако ти е трудно да започнеш да ги харесваш, опитай се да проведеш разговор с тях и това ще свали част от бариерите, които ти пречат да усетиш този човек като по-добър.

Как да измениш тези, които обичаш? 

Ти им говориш, но те не те чуват….

Имаш ли 100% любов към човека, който искаш да се промени и държиш ли наистина на него, той ще се измени. Когато съдиш някой (дори и само на ниво мисли), това му дава такава енергия на дистанция и го отблъсква. Той усеща, че няма любов и не иска да споделя с теб.

Когато виждаш негативното в другия, повече го ПРЕДДИЗВИКВАШ и ЗАСИЛВАШ. Започни да мислиш за хората, които искаш да се променят така както ИСКАШ ДА СТАНАТ, бъди УВЕРЕН в мислите си: Ако жена ти е не добра, и не красива в твоите очи, започни да я виждаш като любяща, красива, спокойна, подкрепяща. Ако мъжа ти е беден, неуспешен, груб мисли за него като за богат, преуспял и мил. Изпрати положителна енергия към тях.

Измени фокуса на мислите СИ и целия ти свят ще се промени. Това е вид работа, изисква усилие. Хората с които си в конфликт УСЕЩАТ, че ти не гледаш на тях с добро.

-Всеки усеща какво другия чувства за него- Потърси вината и в СЕБЕ СИ. Когато осъждаш някого ти гледаш неправилно на него и това няма да го промени. Ще става по-лошо. Научи се да виждаш в хората НАЙ-доброто. Не гледай на човека външното- там винаги ще има кусури и несъвършенства Влез по надълбоко. Потенциала на душата е ВЪТРЕ в него, потърси го.

Всеки един е УНИКАЛЕН за света със своите комбинации от качества, таланти, дарове и възможности. Виждай божественото в човека и имай любов в сърцето си. Вярвай в него. Той ще го усети. 

Положителните, чисти и любящи чувства могат да изменят всеки човек дори и от разстояние. Също можеш и да се помолиш за тези хора С-датля да им помага, да им даде разум да вървят по правилния път.

Моли се само и единствено на Вс-ния, който няма форма, пол, размер и е безкравен, необозрим и непостижим за нашет съзнание. Когато направиш това ти им даваш такава енергия, че те започват да се въщат в правилния път дори да не са били съгласни.

Целия свят е вътре в теб.  Искаш ли да поправиш другия, поправи първо себе си.

 

Повиши енергията, изичсти организма и съзнанието си
Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *