Тъжни мисли и лошо настроение

Ако човека НЯМА настроение и се чувства тъжен това е защото той има НЕГАТИВНИ МИСЛИ. Няма как да си щастлив, ако в ума ти постоянно се въртят проблеми, осъждане, борба, обиди, завист, злоба, страх, мъст, упреци, сравняване, съмнения и т. н.  Спри да търсиш СПРАВЕДЛИВОСТ- това е работа на Вс-ния, не твоя!

Мислите определят емоциите. И доброто настроение на човека зависи от тях. Ако емоциите ти не са наред ти не можеш да се чувстваш добре.

Ако нямаш добро настроениe в този момент знaчи имаш не добри мисли. 

Ако си мислиш: ”Света е хубав”, ”Хората добри”, ”Живота прекрасен” тогава ти ще си в тази ЕНЕРГИЯ, ще си РАДОСТЕН, това ще ЧУВСТВАШ, ИЗЛЪЧВАШ, ПРИВЛИЧАШ и това ще бъде е твоята РЕАЛНОСТ.

Но потъваш ли в умуване за това колко не добро е всичко сам си избираш да стоиш в тази енергия и след това излизането от там е много трудно.

Нашето поколение е много тъжно- страда.  Още със ставането може да нямаш добро настроение и мотивация за живот. Не бива да живееш по този начин. Това трябва да се проемни. Имаш  оставени всички инструменти с които да живееш радостен живот ТУК и СЕГА. Щасливия човек е този, който гледа с радостни очи на случващото се независимо какво е то.

Не хубавите ЕМОЦИИ с времето се насъбират в човека, но те не могат да останат в него за дълго и трябва да излязат навън, това е закон. Тогава стават и видими. Хората които крещят, избухливи са, нетърпеливи, понякога арогантни без причина, изнервени са, са такива с много насъбрани негативни емоции. Те е хубаво да се ивадят от човека, но на правилното място.

Това може да стане по няколко начина: чрез думи когато се ИЗКАЗВАТ на ГЛАС.

Говори за това, което чувстваш на приятелите и близките.

Ако няма на кой да споделиш говори на С-здателя/Вс-ния. (не е обръразано с религията)

Не го задържай в себе си, защото то се насъбира и в един момент безконтролно ИЗБУХВА. Семейните проблеми са основно емоционални. Хората не знаят как да се разберат помежду си.

Водата също изчиства: Сълзи, потене, пиене, къпене. 1-вото най-голямо почистване на човечестовото от греховете е било именно с нея с потопа.

САПУНЕНА ТЕРАПИЯ за ИЗЧИСТВАНЕ от НЕГАТИВНИ емоции може да намериш в сайта  ТУК

(продукта е тестван и става и за мъже 🙂 отзивите са положителни)

Към водата, която пиеш  си добави съвсем малко морска нерафинирана сол (в такова количество в което да не я усещаш на вкус)- тази комбинация  доказано и от науката абсорбира и изхвърля негативното от клетката.

Да си ТЪЖЕН е най-големия грях. Това те остава без енергия и ти не можеш да изпълняваш правилно своята мисията, също те отдалечава от парите, любовта, от благословията на С-здателя и хубавите неща. Това пропилява живота и е пагубно за душата ти.

Тъгата е моста по който злото достига до човека, а неговата задача е да го УНИЩОЖИ.

Не стой и за секунда в това усещане. Ако се чувстваш тъжен това е сигнал, че в този момент си се затворил и си заблокирал божесвената енергия в себе си.  Ако тя тече правилно в организма и душата ти, ти няма как да имаш такова уещане.

Хората казват, че мислите им идват и си отиват в ума им и те нищо не могат да направят, безпомощни са. Но това не е вярно. ИМАШ ПЪЛЕН контрол над тях и емоциите си, както и над храненето, пиенето, ТВ ….

НЕ се разрушавай САМ! Винаги можеш да избереш негативната мисъл да изместиш с ПОЛОЖИТЕЛНА- те не могат да стоят ЗАЕДНО на едно място. В началото ще е по трудно, но с времето ще става по-лесно и по-лесно.

Има случаи при които положителното мислене не може да помогне, тогава

Добави и ДЕЙСТВИЕ. Това дава веднага резултат.

Например: четене на положителни книги, слушане на весела музика, гледане на мотивиращи видеа, спорт, танци, чистене, приятен релаксираш и отпускащ душ с Daily LOVE сапун, учене, вършене на някаква физическа работа, която те ЗАРЕЖДА, развива или друго.

Кажи си:”АЗ ЩЕ БЪДА ПОЛОЖИТЕЛЕН ЧОВЕК. ТУК СЪМ НА ТАЗИ ЗЕМЯ ЗА ДА БЪДА ЩАСТЛИВ. ЩЕ УСПЕЯ. Такава е волята на С-здателя и аз ще я изпълня!”

Вземи това решение за себе си и корегирай каквото можеш. Това е процес и изисква търпение и време, но си заслужава всяко усилие.

 

Повиши и Изчисти енергията, организма и съзнанието си от НЕГАТИВНОТО с новата ми програма

Открий свията мисия, Стъпи на пътя душата си с новата ми програма

Daily Detox на душата и тялото

включва и хранителен режим.

цена 72 лв. 

Безплатен откъс от нея прочети ТУК

 

Ако имаш въпроси пиши ми:

♦ на електронната поща тук:  poli@dailyfitchange.com

на FB страницата ми Полина Петкова/ Polina Petkova FITness Girl ТУК

♦ или в сайта от ТУК

 

С много Любв!

Полина🌹

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *