Виж къде си блокирал връзката и я поправи
Радостта, любовта и щастието се намират там където ти имаш връзка и единство. (С хората, с половинката, със себе си, със С-здателя.)
Ако такава ЛИПСВА тогава се появяват проблем и неприятности и ти се чувстваш не добре. В днешния свят хората са загубили своята връзка с най-ценното, което им е дадено – със своята божествена душа ( със СЕБЕ СИ).✨
Такъв човек може привидно да има всичко материално (дом, работа, партньор, деца, пари, хубава визия) но в душата ще чувства празнина, тъга, неудоволетворение. Нещо не е на мястото си. Материалните неща са хубаво нещо, важно е да ги имаш, те и за това са тук, но главната цел е духовно израстване и развитие.
Тук си не заради децата, родителите или жената, а заради твоята душа. Намирането на индивидуалната ти мисия и задачата, която трябва да вършиш в този свят е първата стъпка, за да започнеш възстановяването на връзката със себе си (от там и със С-теля).
Започни да мислиш къде можеш повече ти да дадеш на хората около теб. И как да си им в помощ.  Ако в ума ти е само как да придърщпащ и да заграбиш повече за себе си, без да се съобразяваш с другия, тогава със сигурност ще имаш не добри и неспокойни мисли.
Хубаво е да поставяш теб на 1-во място, ти си най-важен, но от позицията на обичта, а не от егото. Ако си егоист въпрос на време е да стигнеш на място на което не искаш да си! Това е закон.
Помисли и за другя, отблокирай енергията и в теб отново ще започнат да се появяват мисли на спокойствие и радост, на щастието и любовта. Виж къде си скъсал връзката и я поправи.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *