Смени навика и рутината и пред теб ще се разкрие съвсем нов свят и визия

Смени навика и рутината и пред теб ще се разкрие съвсем нов свят и визия

Нашия свят е така устроен че всеки ден ние правим едни и същи ПОВТАРЯЩИ се действия. Ставаш горе долу в един и същи час, миеш ръце, зъби, кафе, закуска, соц мрежи, в колата, на работа, до магазина. Това са нашите НАВИЦИ. 1-во начално са изисквали усилие, но с времето са станали напълно автоматизирани. Но рутината освен ползи може да донесе и ГОЛЕМИ ВРЕДИ! С твоите ОБИЧАЙНИ осъзнати или не мисли, думи, действия ти сам си се позиционирал на мястото на което се намираш като визия, килограми, здраве, пари, любов, отношения, мотивация, енергия и живот въобще. Направи ретроспекция на това което вършиш, виж своите ПРИВИЧКИ още сега, анализирай ги внимателно. Помисли кое е онова което трябва да измениш- нови действия, различни резултати.

Може би:

-Сутрешното си кафе го пиеш със захар или мед, а за закуска хапваш бисквити- така директно минаваш в режим на ‚ЗАДЪРЖАНЕ‘ на мазнини за целия ден и влизането в добра форма ще ти става много по-не леко и бавно.

-Вечер след тренировката разпускаш с бира или винце. Опитвай поне в дните в които спортуваш да НЕ пиеш алкохол и да НЕ се храниш с вредните храни. Това неминуемо ще окаже влияние на фигурата и самочувствието ти.

-Имаш НЕГАТИВНИ мисли към хората с които общуваш, дори и да не ги споделяш гласно

( към роднини, колеги, познати, приятели) На духовно ниво това се ‚усеща‘ от другия и се връща като огледало. ‘‘ Мразиш ли някой и той ще мрази теб‘‘- ЗАКОН. Това само ще разваля връзката и вие ще се отдалечавате още повече един от друг. А там където има липса на ЕДИНСТВО, разбирателство има ПРОБЛЕМИ и неприятности и човек се чувства НЕ добре.

-Гледаш тъжни филми за нещастна любов, слушаш такава музика- Музиката може да извиси душата, но може и да я свали много ниско долу.

-Използваш нецензурни, низки думи в речника си- на бедност е (материална и духовна) Освен това Вс-ния НЕ чува молитвите и молбите на хората които ги използват!

-Не благодариш на тези, които правят всеки ден нещо за теб, считаш го за даденост. Всяка вечер половинката ти готви вечеря, прави ти масаж или мие чиниите. ПОСТОЯННО Благодари от сърце за малките неща които получаваш.

Иначе има опасност да развалиш връзката в отношенията си. Особено, ако си мислиш той/ тя е длъжен да го прави. Никой, за нищо и на никого не е длъжен! Оцени го, бъди ПРИЗНАТЕЛЕН или искаш ти сам да вършиш всички тези неща? Колкото повече БЛАГОДАРИШ и ПРАЗНАВАШ което имаш, толкова повече ще получаваш- така работят законите в природата на С-здателя ни.

Ако усещаш, че си се запътил към място на което не искаш да си виж кои са твоите ПОВТАРЯЩИ се мисли, думи действия, НАВИЦИ които те блокират. Ако трябва ги запиши на лист. Спри, махни, смени, промени нещо. Може да е съвсем малко, но НЕ бездействай, бъди активен в живота си, а не пасивен, Ти трябва да случваш и контролираш него, а не той теб. Излез от усещането на жертва и стани ГОСПОДар. Раздвижи рутината в правилната посока, за да не затъваш още повече.

Счупи стария модел в който си зациклил и пред теб ще се разкрие съвсем нов свят, тяло, визия, енергия и самочувствие.

 

 

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *