Другия е тук, за да ти помага. Не го игнорирай
Другия човек е тук за да те ИЗДИГАНЕ и да ти ПОМАГА, за това се е появил в живота ти. Понякога може да дойде и чрез НЕ хубавото. НЕ го игнорирай на 100%.ЧУЙ какво е дошъл да ти каже
▶️Ако не зачиташ мнението на другия, неговите мисли убеждения, мнение, МЯСТО В ТОЗИ СВЯТ значи ти го мислиш за НИЩО.
”АЗ не виждам изобщо в теб опция и смисъл на съществуването ти”. Това е ГОРДОСТ и ЕГО и точно те блокират РАДОСТТА, обичта, СПОКОЙСТВИЕТО и ВЕЛИЧИЕТО в човека.
Но ти си тук за да правиш ПОПРАВКА на твоята душа и ВСЕКИ, който е дошъл в живота ти ИМА И ПОСЛАНИЕ ЛИЧНО от Вс–ния ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ТЕБ.
НИЩО не може да те ДОСТИГНЕ ако С-здателя не е дал своето ПОЗВОЛЕНИЕ за това.
Отпуши ушите си за СЪОБЩЕНИЕТО с което е дошъл ДРУГИЯ.
Той ти е НУЖЕН за да се ИЗДИГАШ и КОРЕГИРАШ. НАТИСКА ТИ БУТОНА и ти показва ГРЕШКАТА която имаш в твоята си система: мисли, вярвания, думи, поведение . Това върху което трябва ТИ да работиш и да променяш в ТЕБ СИ.
Иначе щяхме да сме родени БЕЗ хора около нас, ако те не ни трябват.
Ако човека се фокусира върху това, което прави ДРУГИЯ и само в неговите ГРЕШКИ и НЕДОСТАТЪЦИ, А НЕ ВЪРХУ СЕБЕ СИ, той НЯМА да може да ПОПРАВИ своята душа. А това е пагубно за нея.
– Ако ти виждаш зло в някого, подобно зло имаш в себе си.-
Б. Шем Тов
НЕ ДОБРОТО се намира ВЪТРЕ В НАС, има и зло отвън, но то не е наша работа.
Работи върху СВОИТЕ качества, поведение и характер, но с ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ. Сам не можеш. Те ти ТРЯБВАТ.
Ако ти не виждаш и чуваш НЕГОВОТО мнение, а само твоето си  (Не виждаш полза от него) Ти виждаш само себе си, не и него.
Направи МЯСТО И за другия, той е тук и ПОМАГА на теб ти да растеш. СМАЛИ СЕ малко, защото ако не можеш да видиш другия няма да можеш да поправиш и себе си.
Ти не си перфектен, има неща в които другия СЪС СИГУРНОСТ е по- добър от теб. Намери ги, признай ги. (можеш дори да ги вземеш за себе си, да се учиш от тях). Всеки човек има място в този свят, задача и мисия.
УВАЖАВАЙ, ПОЧИТАЙ, РАЗБИРАЙ И ЧУВАЙ останалите, защото СВЕТЪТ Е СЪЗДАДЕН САМО ЗАРАДИ ТЕБ и те СА ДОШЛИ, за да ти помагат.
Още полезна информация можеш да научиш в програмата ”DAILY DETOX на душата и тялото” Включва и хранителен режим и за мъже и за жени. Пиши ми.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *