Трябва ли да си щастлив?

Твоята задача в живота е да се научиш да бъдеш ЩАСТЛИВ. Това иска и С-здателя от хората- да бъдат в РАДОСТ.

И ако те не са такива, това е защото сами са се поставили на място на което не искат да са със своите ПОГРЕШНИ мисли, действия, НАВИЦИ, ВЯРВАНИЯ.

Тъгата, гнева, ленността, чревоугодничеството, мързела – това са едни от най-големите грехове! Важно е първо да разбереш че ти си ИЗПРАТЕН с мисия в този свят.

Каква е тя? 

Да СЛУЖИШ на Вс-ния с качествата, талантите и ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, които Той ти е дарил-ти за това ги и имаш. Те не са ти дадени, за да ги ползваш само за теб си.

 

Какво да правиш с тях?

ПОМАГАЙ на хората около теб, така ще си в помощ и на Все-ния и на себе си също. ПОПРАВЯЙ С ДОБРО СВЕТА  където можеш. В теб има нещо от което някой се нуждае и което само ти можеш да му дадеш. ( знание, умение, продукт, пари, дрехи ) Никой не може да свърши твоята задача вместо теб! И никой не може да я нарави толкова добре колкото ти.

Така ще получаваш и повече ЕНЕРГИЯ (сила, воля, мотивация, добро настроение)

Но не го прави през усещането, че ти си СЛУГА на другия, а през радостта че ти си тук и можеш да му помогнеш с нещо което ти имаш, а той не.

Ако душата НЕ живее в своето предназначение тя НЯМА ДА може да бъде СПОКОЙНА и в радост.

2 – ро нещо много важно: Света е създаден така, че за да ПОЛУЧИШ ХУБАВОТО отредено за теб ще трябва да положиш УСИЛИЕ за това.

Вс-ния НЕ обича да ни дава на готово. ЧОВЕКА, който получава нещо БЕЗ да си го е ЗАСЛУЖИЛ ЧУВСТВА СРАМ.

РАБОТИ за здравето, парите, любовта, увереността, визията си. Така ще се УСЕЩАШ УДОВОЛЕТВОРЕН.

3-то… Да си в УСИЛИЕ И ТРУДНОСТ за БЛАГОДЕНСТВИЕТО в живота ти НЕ означава да си в МЪКА, печал и СТРАДАНИЯ! Или да правиш неща, които НЕ харесваш, които те карат да се чувстваш НЕЩАСТЕН, натъжен, УНИЖЕН.

Напротив! Не прави защото ‘ така ТРЯБВА’, а защото това те ИЗДИГА, РАЗВИВА, мотивира

ХАРЕСВА ТИ . Прави те по – умен, силен, богат, знаещ, красив/а. Не си усложнявай САМ излишно живота. Ако ти даваш на другия но ОЩЕТЯВАШ НАПЪЛНО СЕБЕ СИ и от това се чувстваш НЕ ДОБРЕ тaка е НЕПРАВИЛНО! СПРИ.

5-то Помисли дали не си от хората които имат навика да се жалват и да не виждат хубавото което имат. Бъди максимално честен със себе си, защото това е модел на мислене и  ако ти си придобил него, каквото и да получаваш в живота ВСЕ НЯМА ДА ТИ Е ДОСТАТЪЧНО и ще си постоянно в липси.

Има и хора които са родени  с по-песимистично усещане за света. Борбата за тях, за да се променят е по- голяма, но и те имат силата да изменят себе си. Радостния човек е този, който усява да погледне с благодарност към това което има независимо от всичко. Бъди амбициран, стреми се да награждаш живота си, но задължително бъди в блаогдарността!

Човека е създаден от Твор-еца, за да се НАСЛАЖДАВА на света, но през правилния начин и с позволените неща. През мисия, даване, контрол над вредното и моментните въжделения и страсти, ДИСЦИПЛИНА, работа над себе си, постоянно развитие.

Намери това в което си СИЛЕН, стъпи в мощта си, прави ДОБРИ ДЕЛА, имай търпение и ВИНАГИ помни че мисията ти на тази земя е ЩАСТИЕ, РАДОСТ и УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ и ако ти ги НЯМАШ това е САМО защото НЕЩО ГРЕШИШ и сам се блокираш. Измени себе си  и ще се оправиш. 🧡

За индивидуалне режим на ХРАНЕНЕ или ТРЕНИРОВКИ за зала или завкъщи ми пиши. ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *