Отрязал ли си връзката?
Душата на човек се дели на части. Има частици които се намират във физ. тяло (в сърцето, кръвта, в мозъка…)  но има и такива които са отвън него. (в аурата и др.)
Най – високата (дух.) част от душата е свързана на 100% с Вс-ния, тя е едно с Него.
Това е частицата която има плана и мисията на притежателя си.
Тя ЗНАЕ какво той ще преживее от първия до последния му дъх в този свят, кое е онова което трябва да отработи, измени, също кои са задачите които трябва да извърши БЕЗ да губи и секунда от ценното си кратко време на тази земя.
Този, който не успее да заживее правилно в предназначението си става като убиец сам на себе си. Това е пагубно както за него, така и за тези около него. Всички са свързани.
Проблема е ча повечето хора толкова са СКЪСАЛИ връзката с висшата частица от душата си от НАПРАВЕНИТЕ ГРЕХОВЕ ( неправилни мисли, думи, действия), че за тях ТЯ все едно НЕ съществува. Те почти са ОТРАЗЯЛИ себе си от източника Тво-рец/ С-здателя (и от тях си) и това им носи огромни страдания и проблеми. Необясними притеснения, страхове, тъга, гняв, натрапчиви мисли, труден КОНТРОЛ над себе си, липса на мисия, лиспа на сила и ЕНЕРГИЯ, НЕ добро настроение, апатия, мързел – всичко това е знак за ПРЕКЪСНАТА ВРЪЗКА.
Да ПРЕРЕЖЕШ свръзката си с Вс-ния (и с висшата част на душата си) значи да отрежеш и част от себе си. Тогава идват липсата на късмет, на пари, на любов, паник атаките, депресиите, БЕДНОСТТА, НЕуважението от другите.
Как да корегираш стореното?
-Най главната точка тук е РАЗКАЯНИЕТО- без това всичко друго остава напразно. Като да строиш къща БЕЗ ОСНОВА.
Разкаянието е сътворено преди нашия свят. То НЕ е творение на човека и за нас е непосилно да го разберем напълно. За това не го мисли, просто го направи.
Признаване за не доброто което си правил, спиране завинги с него и прошка към другите независимо какво са ти сторили. ПРОСТИ и ЗАБРАВИ.
Нов човек- нов живот, карма и съдба или ще слизаш надолу.
Следващите ключови стъпки са:
-КОНТРОЛ над моментите ВЪЖДЕЛЕНИЯ и СТРАСТИ-ПРЕКАЛЕНИТЕ УДОВОЛСТВИЯ и пренасищане
( храна, сек., наркот) правят човек много земен-материален. А трябва да си по-свързан и с душата.
Свръх насладата винаги е последвана от депресия.
Хората, които НЕ могат да контролират въжделенията си разбират по-трудно мъдростта и живота дори и да са много умни по природа. Информацията не може да влезе дълбоко в тях и те губят от това. Така не може да почувстваш света правилно и да му се насладиш.
-Спиране от греховете . Греховете са НЕ добри мисли, думи, действия, които ПОВРЕЖДАТ нашия свят и теб.
Твоята ЗАДАЧА е да поправяш земята и себе си не да ги РАЗВАЛЯШ.
–ЛЪЖА, ЗЛОСЛОВИЕ, КЛЮКИ, жестокост, кражба, непозволени връзки (РАЗВРАТ, порно), идеали: твоята работа, жена, кола, пари, прекалената увереност- ”Аз съм, от мен зависи, от мен е което имам” ИДОЛИ- всичко което е между теб и Вс-ния и което ти разваля връзката… Осъзнай се и Спри с това още сега.
-Добри дела -нещо като компенсация за НЕ добрите от преди. Ако си бил от хората които са унижавали другите например сега започни много да хвалиш и подкреяш ( бъди ИСКРЕН!)
-МОЛИТВИ към Висшата сила ( не е религ). Говори си със С-дателя на Вселената и всичко съществуващо. Не ти е нужен молитвен храм или свещи за това. Б-г е и вътре в теб- в мислите. Колкото повече СПОДЕЛЯШ с някой толкова по- близки ще си ставате- това е закон.  И така прави  ВРЪЗКАТА ви ПО-СИЛНА.
– Благодарност за всичко което имаш и нямаш в момента. Повече благодариш- повече ще се свързваш с душата ти и със С-здателя, повече ще получаваш.
-Вяра че всичко е за добро и с постоянство, правили знания и усилия всекидневно подобрявай себе си.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *