Какво мислиш за другия? Хубави мисли- хубав живот

Голяма част от проблемите на хората идват от неправилното им свъране с останалите. Ако ти си в добри отношения с другите, без спорове, конфликти и неразбирателства,  това ще ти носи много повече енергия и успехи в живота. Ще се усещаш зареден, в добро настроение и ще работиш на пълен потенциал или в противен случай няма да достигаш максимум силата си.

Когато един човек мисли и чувства не хубаво за друг, другия ще го осети и автоматично ще върне от същото. Мяра за мяра. Така работи този закон, така е създаден в природата.

Мразиш ли някой и той ще мрази теб. Ще се отрази като в огледало.

При такава ситуация без да осъзнават, на енергйино ( духовно) ниво  2- те души ще се окажат заклещени в ниските емоции, вибрации (честоти) и в негативни- натрапчиви мисли една към друга.
Мислите създават емоции,  емоциите чувства, а това което чувстваш ти привличаш към себе си и в реалността, но в още по-голяма сила.
Носиш отговорност за това и тя не е индивидуална, а колективна.
Приемането и прошката към другия корегира. Това е вълшебен ключ с който можеш да измениш съдбата си.
Мислейки и връщайки положително към останалите,  ти надскачаш материланата природа и  спираш този поток от негативност, изместваш съзнанието и помагаш между вас да се върне хармонията и душевната лекота.
Така повдигаш себе си ( и другия) на по -високо енергийно ниво, по-близо до Тв-реца. Което ще ти донесе повече радости, позитивизъм, светлина и сила.
Това повлиява и изменя цялото творение положително.
Добрите мисли са гаранция за щастлив, успешен и спокоен живот изълнен с много повече обич, енергия, здраве и красота.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *