Разбери имаш ли наистина развитие? Душа и тяло в екип?

При успешен режим на хранене и тренировки трябва да имаш видим резултат и разлика от преди.

Ако такъв няма, значи някъде грешиш или програмата която следваш не работи или ти не спазваш всички инструкции описани в нея.

В развитието на душата е същото. При правилна програма, ти трябва да имаш усезаема разлика и тя да е видима и за околните. В твоите  енергия, мотивация, излъчване, навици, поведение, реакции, нег. качества, мисли, думи, действия.

Тонуса и настроението ти ще са различни. Ако измениш духовното, материалното иска или не също ще го последва. Може би ще промениш фигурата си, работата, парите, средата, местата на които ходиш.

Всичко в живота ти едно и също ли си е, значи промяна все още нямаш, а стоенето на едно място в нашия свят не съществува, това е е илюзия. Щом не вървиш нагоре, слизаш надолу. Няма как да останеш в средата.

Душата и тялото са 2 противоположности, които в корена си са едно и твоята задача не е да ги отделяш, а да ги съединиш и свържеш още по – здраво, да ги направиш по-силни заедно.

Да ги накараш през разума да сработят в екип и в хармония. Тогава и резултата ще е най-впечатляващ. Или ще губиш от силата и потенциала заложени вътре теб. Твоята мисия е величие ( там където ти е отредено да си най-силен) но за да го постигнеш ще трябва да свържеш материланото с духовното и това е всекидневна работа и надскачане на себе си, нямаш друг начин.

Имаш искра в себе си, само я запали, а след това и поддържай.

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши ♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *