Спиш ли духовно, нямаш разбиране за което ти се случва

Спиш ли духовно нямаш РАЗБИРАНЕ за което ти се случва

Духовното заспиване може да се оприличи и на физическото такова. Част от функциите на тялото продължават да работят и то съществува (дишаш, мърдаш) но има и част която не може да функционира и работи ефикасно в това състояние.

Ти можеш да говориш на заспал човек, но той няма да те чуе, и да осъзнае думите ти, защото се намира в друг свят, различен от който е в действителност. При духовно заспалия е същото.

Функцията му Разбиране и Осъзнаване е намалена. Тe сa изключени.

Спящия е физически безпомощен на което е около него. В това състояние той не може да бъде господар на живота и съдбата си.

И все пак има шанс да се включи и да се събуди в реалността.

Морално етичния начин на живот и живеене по правилата на С-здателя събужда хората.

(Без лъжи, кражби, непозволени връзки. Уважание към Тв-реца, към другите, мисия, работа с негативните качества и черти, разкаяние всеки ден, контрол над моментните страст, нови мъдри знания, усъвършенстване и т.н.)

Само тогава човек става по-свързан с духовността и това му дава ново осъзнаване и сили да твори повече тялото, съдбата и което му се случва.

Също и да се предпазва от външнта среда и природа. Или сам отрязва връзката си с Тв-ореца и остава в позицията на безпомощна жертва на съществуането си. шевно състояние на прокълнатост и тежък живот, който нанася щети на душата както в нашия материален свят тук  така и след него.

Имаш голяма отговорност. Не подценявай което е в твоите ръце и зависи само от теб.

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *