Измъчи сам себе си, за да не те измъчи Съдбата

Създателя е навсякъде и във всичко същетвуващо. Но в духовното разбиране Той се намира високо горе.

И човека трябва да намери начини, за да се ‘свърже’ повече с Него, ако иска в живота си да е радостен, удоволетворен, силен и БОГат. Или ще остава на разстояние- в собствените си депресиите, при не хубавото си тяло, в грижите и проблемите.

Когато някой живее неправилно (прави грехове) той сваля енергийно себе си ниско долу далеч от Тв-реца. Това физически се усеща като неспокоен ум, липса на сила, на мотивация, на воля и ентусиазъм.

Този който се е отделил от Вс-ния има силен дефицит на вяра в бъдещите си успехите, в онова за което мечтае най-много и в което го очаква по -натам. Той е песимистично настроен към живота.

Нужно е душевно почистване .

Болката (физическата, емоц.) и сълзите (временните) са инструмент и един от начините душата (и тялото) да се изчисти, повдигне и синхронизира повече с Висшата сила и на по-високата честота на енергия в нашия свят.

Но има и друг много по -лек и приятен способ с който да се постигне промяна и издигане.

През усилието.

Сам сложи себе си в ”болка и сълзи” (но по разумния, здравословен и позволен начин, за да не стане обратния ефект!!!) и тогава пак ще се повдигаш в живота, но ще е през РАДОСТТА и ЩАСТИЕТО, а не през страданието и нещастието.

Отиди да се изпотиш в залата например или тичай в парка, ограничи себе си от сладко, пици, от прекалените наслади. Учи, чети всеки ден, развивай се. Не стой на едно място.

Засили минусите от теб, и Вс-ния ще ти изпрати плюсове от Него, за да балансира.

Мъдреците казват, че най- трудните времена за човечеството са отминали. Сметката вече е платена. И хората се прескочили тази част от пътя, в която е трябвало да страдат в живота (За да стигнеш високото първо трябва да минеш през ниското. Слязал си тук на земята, не си се качил на нея.)

Навлизаме в нови по- красиви времена- на щастие, благодарност и духовна лекота. Но трябва да отвориш очи и осъзнато да видиш благословията – да повярваш в това.

Ако твърдо мислиш, че си жертва, живота ти не е добър, а ти ще си нещастен, беден и с не красиво тяло до края на дните си, тогава за теб това ще бъде твоята истина и реалността.

И вярата е като мускул. Тя се подсилва с правилните знания и действия всеки ден или атрофира.

Повярвай, че е хубаво и най- доброто предстои, бъди активен в тази посока и така ще бъде.

 

За индивидуален режим на хранене и тренирвоки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *