Защо я няма сродната ти душа?

Живеем във времената в които на хората ще им става все по-трудно да намират и да се свързват с любовта и да създават щастливи семейства. Но и все повече ще са тези, които ще откриват и ще се свързват със сродните си души .

Още при сътворяването на земята всичко е било разделено на 2 части: светлина и тъмнина, добро и зло, ден и нощ…Света ни не може да съществува без тези 2 противоположности.

Душата на човека също е била разделена на 2. На мъжка и женска половина-2 Отделни личности, като във всяка от половинката при отделянето са останали частици от другата. И без тях тя не е в състояние да усети цялостта си. Всеки има дупка в центъра на сърцето, която само другия може да запълни.

Мъж без жена е половин човек и обратното.

И задача и мисията им на тази земя е да се намерят, съберат и да останат заедно. Това е много голямо изправление както на душата като общо така и на цялото Творение.  Съединяването на мъжът и жената е съединяване с Б-г/ Тво-реца.

Или светлината и благословията не могат да слязат долу в света.

И ако човека е сам и неговата половина все още я няма, това е духовно изгнание и той трябва да помисли защо Вс-ния не иска да му я даде и защо енергията и благословението на Тво-реца не идват и те липсват.

Има ли разделяне между хората ниско долу и в небесата горе има отделяне.

Помисли къде си отрязал себе си от Вс-ния. Трябва да си върнеш душата обратно при Него и да я съединиш.

Всичко което правиш във физическия свят влияе и в духовността. Свързването е духовен процес. Нужни са ти инструменти или си оставаш сам и отделен.

Най-големите грехове днес са идолопоклонничество, уби.йство и непозовлени връзки. Света ни е паднал ниско още от създаването си точно в тях.

И продължава да пада и сега в различните им форми: кражби, лъжи, злословие, скъперничесто, завист, клюки, магии, ангели, духове, езичество, гордост, наглост, идоли ( ”аз съм”,”от мен зависи” и ”от мен е всичко”) порно– (пилеене на Бож-вената жизнена/ жеснка енергия), непозволени отношения, похотливи мисли и фантази, думи, действия, разврат, омраза.

Нежелание за РАЗКАЯНИЕ и ПРОШКА...

Излез от забраненето и тръгни към позволеното. Защото ако продължаваш да свързваш себе си неправилно ниско долу, няма да успееш да се свържеш правилно и високо горе. И разделена ще си остане връзката.

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши♥

В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване, натурална козметика за тяло и детокс режими за душата и тялото♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *