Защо в действителност нямаш радост и си нещастен?
Всеки човек възприема света с различно ниво и количество на радост, които има вътре в себе си.
Това е нещо индивидуално и според личността. Има хора са по-щастливи и по-леко виждат и преминават през живота, други са останали със съвсем малко гориво и те нямат много ресурс с който да се зарадват на реалността. Даже не им достига и силата да се усмихнат.
 Когато се случи нещо хубаво – (купиш си дреха, спечелиш пари, похвалят те или др) Това вътрешно количество радост с което всеки съществува, се увеличава  за известно време, след това пак се връща в старото положение.
И за този кратък период от време човек си мисли – ”Аз съм Щастлив” и е в доброто настроение.
Когато обаче се случи нещо не хубаво (някой те обиди, удариш си колата, скараш се с приятел, плановете ти се провалят.. ) Тогава количеството от радостта с която си живееш попринцип намалява.

Всички страдания в живота на хората идват от едно единствено нещо – липса. Това е закон.

Искаш нещо, което нямаш… пари, тяло, къща, мъж, жена, кола, чанта, уважение, внимание, здраве…

И човекът си мисли, че е нещастен, защото проблема е в материалните му липси, но това не е истината.
Проблема идва от друго място.
-Липсват ти радостта и щастието, което се намират вътре в теб. Това е Ресурса с който съществуваш в света. (Жизнената ти/ Бож-вена енергия)  Всичките ти проблеми идват от там!
Същото показва и каква е връзката ти с Вс-ния. ( Тв-реца отвън и този вътре в теб).
Колкото е по-слаба тя, толкова по-малко радост и наслада ще чувстваш.
Когато енергията е малко, човек усеща себе си уморен, няма сила да тренирa, нито желание да го прави. Волята не му достига до постига.
Същия има лошо настроение, не добри мисли, не знае своята мисия,  стои в негативността и дори да иска да излезе от там няма сила да го направи или ако се случи е само за малко.

Липсва ли ти енергията вътре в теб, и няма ли я радостта- и живота и тялото ти отвън няма да са хубави.

Тогава и всяка трудност ще ти се вижда като по-сложна, а препятствията ще ти излгеждато още по-големи.  И така само ще задълбочаваш негатовността.
Привличаш още повече от това което чувстваш, а не от което искаш!
 Живота на такъв човек не може да бъде лек. Имаш ли проблеми, те ще стават още повече… И обратното..

Ако си правилно зареден, ти ще усещаш себе си по- щастлив, по- уверен, ще имаш сила да спортуваш, да контролираш храната и моментните страсти, ще гледаш по- ведро и оптимистично на което ти се слува независимо какво е то.

Ще си изпълнен с вяра, с мечти, с надежди, с планове. Ще успяваш да се наслаждаваш на живота.

И не че проблемите и препятстивта ти ще изчезнат завинаги. Но просто ще ги минаваш много по-леко, бързо и лесно. Ще виждаш потенциала за издигане в тях и това ще ти помага да вървиш още повече нагоре, и не да падаш надолу.
Работи и променяй себе си. Това е вътрешна работа.  Мощта и ресураса са дълбоко в теб, не ги търси отвън, за да не останеш разочарован. Развивай се, не стой на едно място.  Търси инструменти. С нужните способи и знания ще си наясно кое и как да изменяш.
Започни с мислите и което е в ума ти.
Правилните мисли ще привлекат правилни думи и действия и всичко това комплексно ще ти съзаде и по-добри навици. Така неминуемо ще се изменят твоите енергия, визия, тяло, здраве и красота. Реалността (и тялото ти) ще станат други.
Мотивацията идва от мислите– и ако те са неправилни– и тя ще липсва.
Имаш какво да променяш, направи първата стъпка сега.
∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
За индивидуален режим за хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥
♦Програмите са за мъже и жени, подходящи за: Детокс, Отслабване, Стягане, Релеф, Натурално Покачване на Мускулна маса, намаляване на мазнините, Премахване на целулита, За плочки на корема.
В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване, детокс режими за Тялото и Душата,
също и натурална козметика за тяло.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *