Твори енергия и радост

Любовта към В-сшата сила и вътрешната радост и енергия на човека са едно и също нещо.

Постигнеш ли едното, значи имаш и останалите. Тази обич идва от най-високо и за нея ще трябва да работиш, ако искаш да я чувстваш…И това трябва да е главната ти мисия и цел !

Но когато искаш да имаш любов с едно същество ти трябва да имаш СХОДСТВО с него, а не противоречие, иначе ще се разминете.

Добър човек обича друг добър човек. Той не може да  обича лош!

Когато 2 същества водят сходен начин на живот,  правят едно и също и гледат в една поска, те създават любов помежду си. И тази обич с времето ще се засилва.

Желаеш ли обичта на  С-здателя и ЩАСТИЕто и силата, Ти ще трябва да изместиш себе си по-близо до Него. Той няма да слезе при теб, ти си който трябва да отидеш!

Бъди като Вс-ния, стани сходен на Тв-реца….Повдигни се! С Мисли, с думи с действия… Това е всекидневна работа и контрол над себе си. Този е начина. През трудността да стигнеш до духовната лекота. 1-во е работата и в края идва и почиваката, но и удоволствието от постигнатото е по-голямо. Повече си се трудил- по-дълбоко ще се наслаждаваш.

♥ Научи се да даваш от което имаш в изобилие на който липсва…Най-добре през мисия,

♥Правейки добри дела ти автоматично ще се доближаваш до Тв-реца и ще засилиш и енергията си- този вътре в теб и извън– вие сте заедно.

Твори! Тялото, живота, съдбата, характера, себе си.

Контролирай се– стой далеч от неправилните мисли, думи, действия.(от греха)

Чревоугодничеството също грях! Това ти взима от силата, увереността, красотата! Имаш задължение да въздържаш себе си от което знаеш, че ти вреди…Прекаляването с материалните удововлствия, намалява връзката ти със С-здателя.

И станеш ли сходен на Тв-реца обичта, силата и радостта ти ще се засилват.

Но тръгнеш ли по недобрия път и отстъпиш ли назад ще загубиш сходството си с Него. И така ще се лишиш от радостта и ще намалиш от обичта и от енергията си.

Стой далеч от нередното. То е като стена, която ти блокира връзката. И отпуснеш ли се неминуемо ще стигнеш до грях. Това ще затвори и сърцето ти.

И така човек ще обърква мислите си и няма да може да си спомни за Тв-реца- ще забрави за Него ( и за себе сиза щастието, за силата и за радостта. И ще се отдалечва от тях. Мислите му ще отиват в друга посока от там и действията ще го последват…и ще изпускаш възможността.

За обичта и за силата си ще трябва да се трудиш. Те са скрити от много заблуда и нечистота. Повече усилия влагаш- по-дълбока и голяма ще ти е радостта.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *