Защо си без жена, как да я намериш по-бързо?

Мъдреците казват, че за всеки мъж има отредена една единствена половина на неговата си душа и 18 потенциални  сродни женски други души. Съответно той ще привлече някоя от тези за своя съпруга. Към него ще се намагнетизира онази, която отговаря най-много на неговите сегашни мисли, думи, действия, вярвания (ниво на енергия).

Мъж привлечен от несвятост получава не скромна жена. И обратно, ако в мислите, думите и дейстията си той е в скромността, такава съпруга ще му бъде изпратена.

Колкото по-ниско е нивото на сродната душа жена– повече проблеми и негативност ще има в отношенията ( в основата ще стоят травми, зависимости, его- някаква причина….изчезне ли причината с нея ще си отиде и обичта)

Как да привлечеш свястна жена по -бързо?

1.Когато си в период на търсене на половинка, измени своите мисли, думи, действия- така ще покажеш в Небесата повече добрина, смиреност, чистота и съответно от Горе ще ти изпратят същото.

2. Да стоиш сам и без жена е неправилно. Влизаш в противоречие с хармонията в Творението и спираш духовното си израстване и така не можеш да поправиш душата си.

3.Без жена мъжа няма благословия. Първо е създаден мъжа, жената се е появила след  него, а най- ‘отгоре’ стои Тв-реца. Тя е свръзката между тях ( физически и духовно) Мъжът е енергийно зависим от нея. Или няма да може да се усеща в пълния си потенциал. Намери си половинка и си я пази.

4..Съжали за всичко нередно, което си сторил от преди и спри с не хубавото ( направи разкаяние). Разкянието отключва съдбата и отваря изобилието, по начин по който нищо друго не може…то е творение на С-здателя, не е от нашия мат. свяр и за нас е невъзможно да го разберем напълно. Просто го направи!

5. Помисли какво ти ще даваш на бъдещата ти жена, а не само какво  ще и вземеш. При всички положения ще трябва да намалиш малко себе си, за да направиш място и за нея.

Освен това когато мъжа дава на жената и тя получва удоволствие от това, той печели. Онзи, който дава всъщност взима и получава най-много ( закон) 

6. Моли Вс-ния/ В-сшата сила да ти я изпрати. Има неща за които човек трябва да се помоли определен брой пъти и само ако изпълни заложеното  тогава и ще му се даде. Наприемр  200 молитви за обичта.. За всичко, което ти липсва в живота тряба да се молиш на С-здателя!

7. Прости и Отвори сърцето си за обичта. Това е енергия или няма да можеш да я чувстваш….Направи прошка към другите, към Вс-ния, към теб, за да не остане сърцето ти затворено, а ти далеч от радостта и обичта.

8. Махни отчаянието ! Там където загубиш надежда и останеш в точката на отчаянието, ти никога не можеш да успееш и 100 % ще се провалиш . Отчаянието е опасно, то е единствено от теб, не е от друго място.

9.Работи с липсата на вяра, доверие и със съмнението– те идват от дефицита ти на енергия и сила и колкото повече грехове правиш повече ще ги засилваш. Ако не вършиш грехове, ти ще си уверен и с доверие към света, а не в съменението.  Следи всичко което гледаш, говориш, мислиш, докосваш…Това са вратите към душата  и силата ти.

10.Сродните души се намират и привличат по уникалните духовни искри, които притежава всеки един от тях, това не е свързано с материята, а е нещо духовно.  Иначе не могат да се разпознаят измежу милионите- милиарди  хора по света. Единия има нещо в себе си, което принадлежи на другия. Когато тези искри лисват, ( изцапани са, намалени)  тогава и сродните души се объркват и така се загубват и не могат да се намерят, познаят и съберат.

11. Контролирай храна и непозовлени връзки– тези са 1-вите грехове в които е паднал света при създаването си. Днес същите трябва да бъдат поправени -това е изпитанието. Спри с похот, неправилна интимност, чревоугодничство. Тогава ще успееш и да засилиш искрите в душата си, ще я направиш по-силна и ще позовлиш по-бързо да бъдеш намерен и разпонат от сродната ти душа и жена.

12. Въздържаш ли се от недоброто ( зависимости, лъжи, злословие, въжделения, непозволени връзки и неправилно свързване…..) ще засилиш  връзката си с Тв-рца и ще виждаш по-правило и ясно света. Тогава ще спреш да тичаш след което не е за теб и ти вреди и ще успееш да получиш дух. сила, за да стигнеш и вземеш, което е твоето.

13.Когато на мъжа не му се дава жена ( или обратното) това е защото той не прави онова, което С-задателя иска от него. Вс-ния е недоволен от теб. Промени себе си и ще получиш.

 

За индивидуален режим на хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥

В сайта ще намериш още фитнес чай за отслабване и добро настроение, натурална козмети за тяло, детокс програми за тялото и душата.♥

 

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *