Свързан ли си с Твореца или стоиш отделен?

Човек прави грехове ( не правилни за хармонията в Творението мисли, думи, действия) поради 2 основни причини:

1. Дух на глупостта влиза в него (Не добра енергия) и му замъглява ума от там мислите и действията му стават не добри, и така може да падне до най- ниското.

2.Той забравя за Вс-ния и когато е отделен прави грехове и  така се отдалечава още повече.

Трябва да достигнеш състояние до което всяка секунда да мислиш за Тв-реца. Това става единствено като свържеш душата (себе си) с Него.

Ако ти си отделен, тогава няма как Той да е в Ума ти. Това е закон. И мислите ти ще отиват в друга посока, от там и действията ти ще ги следват. ”Изпуснеш” ли себе си от Него ще се отдалечаваш повече.

С-здателя е навсякъде и във всичко- ”Светът е създаден в Б-г”, но във физ. тяло и в мозъка се усеща повече като  вяра, увереност, мотивация, ентусиазъм, позитивизъм, добро настроение.

Всичко негативно, което чувстваш е сигнал, че си се отдалечил. И всеки път когато се колебаеш дали да правиш или не което си решил, отново се сети  за Него и че това ще повлияе на връзката ви. От там и  вътрешното ти състояние, енергия и настроение ще се изменят.

Или ще правиш по Неговта воля и ще се приблжаваш или ще действаш срещу и ще се отдалечаваш.  

Мисли дългосрочно, а не само за момента. Поддадеш ли се на моментното въжделение и краткото удоволствие ти замъгляваш съзнанието, тогава спираш да мислиш за Тв-реца и Той вече не е в Ума ти. Сам Го прогонваш и блокираш.

Колкото повече се свързваш с Вс-ния, по-силна ще ви става връзката. С Него ти ще бъдещ 100% защитен.

Желанието ти към не хубавото автоматично ще намалее и това ще става съвсем естествено. Ще предпочиташ да отидеш да тренираш в залата например, отколкото да гледаш сериал в къщи с пицата в ръка.

Ще излизаш по-лесно и леко от не доброто и ще отиваш към доброто и това ще ти носи и дава още повече  радост, мотивация и сила.  Ще чувстваш удоволствието от живота.

Не се отдалечавай от Вс-ния, ако искаш да бъдещ предпазен. Работи над себе си постоянно, за да засилваш връзката или ще оставаш в негативността и отделен. 

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
За индивидуален режим за хранене и тренировки за фитнес зала или за вкъщи ми пиши.♥
♦Програмите са за мъже и жени, подходящи за: Детокс, Отслабване, Стягане, Релеф, Натурално Покачване на Мускулна маса, намаляване на мазнините, Премахване на целулита, За плочки на корема.
В сайта ще намериш още детокс режими за Тялото и Душата,
също и натурална козметика за тяло.♥

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *